Qua brandstof werkt ons lichaam nog exact hetzelfde als duizenden jaren geleden. Ons lichaam kan niet goed functioneren op de voeding die de laatste eeuw in laboratoriums, fabrieken en in massa wordt geproduceerd, waarbij we de laatste decennia overspoeld worden met gemanipuleerd/kant en klaar voedsel. 

 

Die combinatie, met de wereldwijde glucose verslaving zorgt voor hoge ontstekingswaarden en vele welvaartsziekten die we op een alternatieve manier met medicijnen proberen te bestrijden.

Men is de eeuwen oude natuurlijke manier vergeten, met balans tussen het juiste voedingspatroon en de juiste mindset zodat de eetverslaving stopt en je lichaam weer in balans komt. 

 

Tijdens de coaching zul je wekelijks stap voor stap steeds meer bekend worden met de werking van het lichaam, met o.a. de processen die een verzurende werking hebben op je fysiologie, hoe de drang naar eten gestopt kan worden, waarom je plaatselijk lichaamsvet kunt hebben, hoe je slank kunt zijn en toch (pre) diabetes kunt ontwikkelen. 

 

 

Verder zal je o.a. duidelijk worden waarom de associatie tussen een goede gezondheid en een salade niet juist is, waarom een dieet niet werkt, dat bijna alle voedingssupplementen niets bijdragen aan je gezondheid en dat intensief sporten los staat van een gezond lichaam. 


Meer dan voeding

 

Samenvattend is ieder mens verschillend, en is gezondheid meer dan gewoon een dagelijkse voedselkeuze, andere factoren spelen een grote rol zoals stress en een positieve mindset. Gezondheid is een complete transformatie op alle vlakken, zowel in je persoonlijke (gezin)leven maar vooral ook mentaal. Door het zetten van doelen, het werken aan je onderbewustzijn en de coaching in combinatie met jouw persoonlijke voedselkeuze is je ideale gezondheid en lichaam goed te realiseren