Natuurlijk maken we met ons bewustzijn dagelijks beslissingen en keuzes, maar onze repeterende handelingen, gedragingen en succes worden volledig bestuurd door ons onderbewustzijn. Dit komt tot stand op dezelfde manier als we onze eerste taal geleerd hebben. Zonder één dag studie of school kopieert ons onderbewustzijn de geluiden en klanken van onze omgeving.


Het is daarom zo veel beter om een nieuwe taal in het desbetreffende land te leren en zijn ouders vaak (onbewust) bezorgd met welke vriend(in)en hun kinderen omgaan. Alles wat ons vanaf de eerste dag over onszelf wordt verteld wordt in onze mentale computers geprogrammeerd. Daar wordt naar gehandeld alsof het waar is - zelfs als dat niet zo is.

We worden op lange termijn allemaal geprogrammeerd, met overtuigingen over onszelf die wel of niet waar zijn voor ons. Er wordt ons al vroeg in ons leven verteld wat we wel en niet kunnen doen. Onze eigen mentale programma's pikken dit op, bepalen wat we denken en wat we later in ons leven kunnen doen- of niet.


Mentale programma's voor het onderbewustzijn

In dit onderdeel leer ik jou om je sterke mentale programma’s uit het verleden zelf te beïnvloeden door het omzeilen van die programma’s met kleine fysieke oefeningen en door gebruik te maken van Self-talk. Daarbij bied ik je een achtergrond van 30 jaar ervaring en inzichten over ons brein die inmiddels al duizenden mensen hebben geholpen in alle lagen van de bevolking, waarbij je direct resultaten zult ervaren. 

 

Door een intensieve coaching in combinatie met een positieve beïnvloeding van je onderbewustzijn, het opruimen van de obstakels tussen jou en je doel, zul je blijvende resultaten ervaren op alle vlakken van je leven en is ieder door jou gekozen doel te realiseren.