Onze dagelijkse beslissingen en gedragingen komen echter tot stand op dezelfde manier als we onze eerste taal geleerd hebben, zonder één dag studie of school kopieert ons onderbewustzijn de geluiden en klanken. Het is daarom zo veel beter om een nieuwe taal in het desbetreffende land te leren, en zijn ouders vaak (onbewust)bezorgd met welke vriend(in)en hun kinderen omgaan, omdat ook op die manier het onderbewuste beïnvloed wordt.


Mentale programma's voor het onderbewustzijn

In dit onderdeel leer ik jou om je sterke mentale programma’s uit het verleden zelf te beïnvloeden door het omzeilen van die programma’s met kleine fysieke oefeningen en door gebruik te maken van Self-talk. Daarbij bied ik je een achtergrond van 30 jaar ervaring en inzichten over ons brein die inmiddels al duizenden mensen hebben geholpen in alle lagen van de bevolking, waarbij je direct resultaten zult ervaren. 

 

Door een intensieve coaching in combinatie met een positieve beïnvloeding van je onderbewustzijn zul je blijvende resultaten ervaren op alle vlakken van je leven.